• UITLEG TOER-, SPORT- EN KIDSKLASSES

Graag willen wij extra uitleg geven bij de 3 verschillende klasses die wij tijdens de Koningsrit hanteren.

  1. Toerklasse: deze klasse is voor de ontspannen rijders, een eenvoudige en duidelijke uitleg, met duidelijke herkenningspunten zoals straatnamen, markante gebouwen en wegwijzers zodat u rustig en genietend van de omgeving uw weg zult vinden door Limburg.
  2. Sportklasse: in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heeft deze klasse NIETS te maken met snelheid. Ten opzichte van de toerklasse vormt de sportklasse vooral een sportieve uitdaging voor de navigator. Bol/pijl, ingetekende kaart of vissengraat zijn enkele van de gebruikte navigatiemethodes. Voorbeelden hiervan kunt u vinden op sites als: http://www.moustacheclassic.be/Documenten/2014_avr_rittensport.pdf 
  3. Kidsklasse: tijdens de Koningsrit willen wij de jeugd natuurlijk niet vergeten, daarom hebben wij het nieuwe Kindcentrum Elsloo benaderd om, samen met onze crew, een routebeschrijving met opdrachten in de leeftijdsklasse 5-10 en 10-15jr op te stellen. De kinderen gaan navigeren en deze keer is het de taak aan opa, oma, pap, mam, tante of oom om heel goed te luisteren en te doen wat de kinderen zeggen. 
Ga naar boven